REBOOTS Termohüvelyek

1 db 37,13 EUR (45 EUR)

2 db 66 EUR (80 EUR)

Thermo Sleeves – a hő- és hidegterápia hatásai

Az ízületek és az izmok nagy terhelése fokozott regenerációt igényel az edzés után.

A Thermal hüvelyek kiváló minőségű gélbetétből, puha elasztikus poliészterből készülnek. Célzott és hatékony terápiát jelentenek a fájó izmok és ízületek számára, ezáltal hozzájárulnak a regeneráció felgyorsításához, a fájdalom csökkentéséhez és a komfortérzet növeléséhez.

A Reboots termikus ujjú hő- ​​és hidegterápia különösen a következő testrészekre vonatkozik: boka, vádli, térd, comb, csukló, alkar, könyök és váll.

Hőterápia
A hő serkenti a vérkeringést az izmokban és az ízületekben. A termohüvelyes hőkezelés ellazítja az izmokat, így segíthet az izomfeszüléssel kapcsolatos problémákon. Emellett a hő segíti az edzés utáni regenerációt, de az izmok bemelegítését is a sportolás előtt.

Hidegterápia
A krioterápia fájdalomcsillapító (fájdalomcsillapító), gyulladáscsökkentő (gyulladáscsökkentő) és relaxáló hatású. A krioterápiás termékeket gyakran használják az izom- és ízületi struktúrák regenerációjának támogatására fájdalommal és duzzanattal járó sérülések után. A hidegterápia lassítja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot.

 

A termikus karmantyúk tulajdonságai:

  • Magas viselési kényelem: A rugalmas és rugalmas termikus ujjak tökéletesen alkalmazkodnak a test formájához, és nagyon kellemesek a bőrön.
  • 360 fokos hő- vagy hidegterápia: Pontosan azt nyújtja, amire szervezetének szüksége van, bármikor, bárhol.
  • Helyszíni kompresszió: Enyhe kompressziót fejlesztenek ki a megfelelő testrészen, így elősegítik a hűsítő vagy melegítő hatást.
  • A Reboots optimális kiegészítője: Javítják a Reboots kompressziós masszázst, és új dimenziót adnak a regenerációnak. Ideálisan kombinálhatók a Reboots Recovery Boots és Pants cipőkkel, ami még tovább növeli a kompressziós masszázs hatékonyságát.
  • Hatékony regeneráció: A hő- és hidegterápia regenerációra gyakorolt ​​pozitív hatását számos tanulmány igazolja.
  • Minőségi felépítés: Újrafelhasználható, puha poliészter gél bélésből készült, amely 360 fokos hő/hideg terápiát biztosít, miközben rugalmasan alkalmazkodik a testrészekhez.
  • Könnyű karbantartás: A hőburkolatok csúszásmentesek és könnyen tisztíthatók, ami egyszerű karbantartást biztosít.

Előkészítés a termikus hüvelyek felvitelére

Használhatja a hüvelyeket krioterápiaként vagy hőterápiaként. Attól függően, hogy mit választ, készítse elő az ujjakat az alábbiak szerint:

1. Hidegterápia – tartsa a hüvelyeket hűtőszekrényben vagy fagyasztóban. Tőled függ, hogy mennyire szeretnél hideget érezni. Még a fagyasztóban -20 fokban sem keményednek meg csontig az ujjak, de megőrzik rugalmasságukat és rugalmasságukat. Tapasztalatból megerősíthetjük, hogy vásárlóink ​​többsége állandóan a fagyasztóban tartja. Alkalmazás előtt vegye ki a fagyasztóból, és tegye közvetlenül a bőrére vagy valamilyen ruhadarabra. A kriohatás körülbelül 20 percig tart, majd a testmeleg hatására felmelegedni kezdenek.
2. Hőterápia – az ujjak hűtéséhez hasonlóan melegítéssel is folytatjuk. Használhatja mikrohullámú sütőt, elektromos sütőt, vagy forró vízbe merítheti őket, hogy felmelegítsék őket. Az utolsó melegítési módnál nem javasoljuk a víz felforralását, ezért figyelni kell rá. Ami a mikrohullámú sütőben való melegítést ill sütőben javasoljuk, hogy először alaposan tesztelje le, mivel ezeknek a készülékeknek az intenzitása és paraméterei meglehetősen eltérnek egymástól, ezért nincs pontos instrukció, hogy meddig és milyen intenzitással melegítsük fel a hüvelyeket. A mikrohullámú sütővel 50%-os intenzitással indulunk 30 másodpercig. Kipróbáljuk őket, és amikor a hőmérséklet megfelel nekünk, felkenjük, és ha még nem, akkor folytatjuk a melegítést. A hatás körülbelül 20 percig tart, majd elkezd lehűlni.

Három elérhető mérettel (S/M/L) kényelmes alkalmazást garantálnak. A hővédő huzatokat nagyon könnyű felmelegíteni vagy hűteni, melegítheti mikrohullámú sütőben vagy sütőben, hűtheti hűtőszekrényben vagy lehetőleg fagyasztóban.

MÉRETTÁBLÁZAT                             

S M L
Méretek hossz 26cm x 23cm áramkör hossz 26cm x 33cm áramkör hossz 26cm x 53cm áramkör
Alkalmas áramkör 26 – 35cm 35 – 50cm 50 – 65cm

 

Információk és utasítások

Találd meg a megfelelő méretű Reboots lábzsákot

Reboots regenerációs készülék vásárlása mellett döntött? Milyen méretű lábzsákra van szüksége? Íme pár tanács a könnyebb választáshoz.

Reboots felhasználói útmutató

Fontos a Reboots Regeneration Pants megfelelő használata, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a regenerációs alkalmazás során. A Reboots felhasználói útmutató elmondja, mit kell tudnia az alkalmazás megfelelő konfigurálásához.

A Reboots valóban valami rendkívüli eredményt hoz?

Manapság a regenerációt továbbra is nagyon alábecsülik az edzési folyamatot és ennek következtében a teljesítmény részeként. Ezért össze szeretnénk foglalni a legfontosabb megállapításokat és tényeket az Reboots regeneráló nadrágról.