Reboots pozitív hatások

Minden profi vagy hobbi sportoló a lehető legjobb teljesítményt akarja elérni, és rendkívül következetesen választja meg az ételeket, az edzési programokat, az irodalmat és a drága felszereléseket, ami nem mindig, de ritkán felel meg teljesítményének. De nincs vitatkozó az ízlés ellen, vagy amint szoktunk mondani: “Ha nem működik, akkor legalább hagyja, hogy kinézzen.”

Azt hiszem, szinte mindenki itt van. Melyikük hetente legalább 10-20 eurót költ egy regenerációs eljárásra? A regenerációt ma még mindig nagyon alábecsülik, ez az edzési folyamat és ennek következtében a teljesítmény része. Ezért a következő cikkben össze szeretnénk foglalni a legfontosabb megállapításokat és tényeket a Reboots regeneráló nadrágról, amelyek a témában léteznek. A tudomány különösen a következő feltételezéseket vizsgálta.

  • Lehetséges a gyors regeneráció?

  • Mobilabb vagy?

  • Kevesebb izomfájdalma van edzés után?

  • Tudsz gyorsabban regenerálni a Reboots regeneráló nadrággal?

A tudomány nagymértékben foglalkozott ezekkel a kérdésekkel, és pontos eredményeket adott nekünk.

E célból megmértük az úgynevezett bLA-értéket a Reboots alkalmazása előtt és után, és összehasonlítottuk a kontrollcsoporttal. Eredmény: A bLA érték bizonyíthatóan csökkent. Egy másik hatást egy másik vizsgálat is megerősített.

Miért pozitív ez a sportolók számára? A bLA-érték azt jelzi, hogy mekkora a tejsavszint a vérben. A test minden egyes gyakorlása során tejsavat termel hulladékként, amely lassítja az izmok regenerálódását. Minél alacsonyabb a tejsavtartalom, annál gyorsabban regenerálódnak az izmai.

 

Nagyobb mobilitás és kevesebb fájdalom

További előnye a jobb mobilitás. Így például megerősítették a nagyobb mobilitást, amelyben a térd mozgás sugarat megmérték a masszázs előtt és után. A tanulmány kimutatta, hogy az edzés utáni mechanikus lábmasszázs segítségével jelentősen növelhető a mozgás tartománya.

Egy másik érdekes tanulmány az izomfájdalom érzékenységével foglalkozik. A korábbi tanulmányokhoz hasonlóan összehasonlítottuk a Reboots használatát a használat előtti és utáni képzésben is. Ebben a vizsgálatban a résztvevők fájdalomküszöbét mértük. Ez azt jelenti, hogy azonosítottak egy pontot, ahol a résztvevők érzik, hogy az inger fájdalmas. Az izomfájdalom érzékenysége csökkent a Reboots regeneráló masszázs használatakor.

 

A regeneráló nadrág pozitív hatásait tudományosan igazolják

Számos tanulmány megerősíti a teljesítmény javulása, az izmok regenerálása és a fájdalom enyhítése szempontjából pozitív hatásokat. Sok profi sportoló is izgatott e regeneráló alkalmazás miatt.