Reboots Újraindítás felhasználói útmutató

Maximális regeneráció a maximális teljesítmény érdekében fontos, hogy a Reboots regeneráló nadrágot megfelelően használja, hogy a regeneráló alkalmazás során a legjobb eredményt érje el. A Reboots felhasználói útmutató elmondja, mit kell tudnia az alkalmazás helyes konfigurálásához.

Milyen gyakran használhatom az Reboots ott?

Az újraindítás naponta használható. Az optimális felhasználási idő 30-50 perc. Nincs megadva időtartam vagy gyakoriság. Általában a Reboot-ot használhatja minden edzés (sporttevékenység) után. Csak 10-15 perc regeneráló alkalmazás után könnyebben fogja érezni a lábait. Legalább 30 percig történő alkalmazás esetén be kell tartani a minőségi ivóvízrendszert (0,5–0,8 l folyadék / ionos / regeneráló ital). A regeneráció során a nagy teljes területű kompresszió, a testfolyadékok jelentős “újraelosztásának” és a megnövekedett ivási rendnek köszönhetően hatékonyabb regenerációt érünk el.

Mikor használhatom az Reboots ott?

 

  • Közvetlenül edzés után: Reboots segít a tejsav, a húgysav, a kreatin-kináz gyorsabb csökkentésében és regenerálódásában az erőteljes edzés után.
  • Regenerálás a nap végén: Volt egy fárasztó napod, és szeretne esténként pihenni? Reboot regeneráló masszázs segít.
  • Bemelegítés: Reboots nem úgy tervezték, hogy segítsenek felmelegedni az edzés előtt. Ennek ellenére sok sportolótól hallottuk, hogy nagyon rövid tapasztalatokkal éltek a rövid alkalmazásokkal az edzésük előtt. Az alkalmazásnak azonban rövidnek kell lennie alacsonyabb nyomás mellett.

Nem számít, ha a Rebootot használja, üljön kényelmesen, tartsa a lábát a lehető leg egyenesen, és ügyeljen arra, hogy a levegőellátó tömlők ne legyenek beragadva.

Milyen nyomást tudok használni?

A nagyobb nyomás nem mindig jobb. Amikor elindítja a Reboots használatát, először lassabban kell hozzászoknia hozzájuk. Javasoljuk, hogy kezdje alacsony nyomással, és növelje azt a következő alkalmazások során. Ideális esetben az A programot alacsonyabb nyomáson, 2-3 periódusban használja. Ez ellazítja az izmokat és serkenti a nyirokt. Nyolc szintre állítja be a nyomást 30 és 240 mmHg között / Torrov. Szükség esetén az egyes kamrákat ki lehet kapcsolni, például ha sérült boka vagy izom sérülése van.
A megfelelő nyomás általában minden sportoló számára különbözik. Minden test más. Mindenekelőtt hallgassa meg testét és állítsa be a nyomást úgy, hogy jól érezze magát a regeneráló alkalmazás során. Lehetséges, hogy a 180 mmHg nyomás tökéletes, de mások számára túl magas.

Mi a különbség a Reboots programok között?

Hat különböző program van (A, B, C, D, E, F). Különböznek abban, hogyan a levegőkamrák felfújódnak. Az ábra például az A program működését mutatja. Ebben a programban nyolc kamra van egymás után feltöltve levegővel. Ez egykamrás emelkedő hullámot hoz létre. A program az első kamrától a lábujtol kezdődik, nyolcadik kamra a csombig ér. Amikor az utolsó kamra felfújódik, egy új, azonos időszak kezdődik. A programtól függően egy periódus 2 -3 percig tart.

Hogyan találok a megfelelő programot?

A fent leírt „A” program mellett választhat a következő programok:

 

A Reboots 6 alapvető masszázsprogramot kínál:

  • A program: Célzott nyomást alkalmaz, ezért alkalmas az izomlazításra.
  • B program: A B program által alkalmazott folyamatos nyomás megakadályozza az ellenáramot. Ezért a B program a legmegfelelőbb a “laktát-transzporthoz”. Kezdőként az A program egy ideig történő használata után lassan hozzá kell szoknia ehhez a programhoz.
  • C program: Ideális rövid alkalmazásokhoz. Ez hasonló az A programhoz, de a két kamra közvetlenül fel van fújva. A program kétszer annyi ismétlést kínál ugyanazon időszak alatt. Ezért lerövidíti az alkalmazás időtartamát.
  • D program: Tömör és intenzív? Akkor a D program a megfelelő. Ezt a programot úgy tervezték, hogy maximalizálja a kompressziós iterációk számát (a testüregek, különösen az érfalak kóros vagy terápiás bezárása), és különösen rövid, nagyon intenzív alkalmazásokhoz alkalmas.
  • E program: Hullámos masszázst tesz lehetővé, ahol két kamra folyamatosan felfújódik. Ez megakadályozza a hulladéktermékek visszaáramlását, amelyeket masszázs útján távolítanak el. Ez nagyon alapos felhasználást tesz lehetővé.
  • F program: A B programhoz hasonlóan működik. Több kamra folyamatosan felfújódik, hogy megakadályozzák az ellenáramot. Alkalmas a laktát eltávolítására, és kevésbé intenzív, mint a B program, mert a lábakat folyamatosan nyomják.

Használhatom a Reboots rendszert jégfürdővel, szaunával vagy masszázzal kombinálva?

Általában nincs érv ezen regeneráló alkalmazások aszinkron kombinációja ellen. Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy ezeknek a regeneráló alkalmazásoknak egy bizonyos sorrendre van szükségük, és nem mindig helyes ezeket kombinálni egy regeneráló kezelésben.

Például: Reboots és jégfürdő kombinációja. A hideg az izmait és az azokban levő ér ereket szűkíti. A Reboots azonban növeli a vérkeringést. Ez azt jelenti, hogy a jégfürdő a Reboots alkalmazása előtt nem eredményes, mivel kevesebb a vérkeringés az izomérben, és a Reboots alkalmazás nem lesz hatékony, emellett görcsök léphetnek fel a lábakban. Ezért azt javasoljuk, hogy először használja a Reboots rendszert, majd egy jégfürdőt – nem fordítva. Alternatív megoldásként a jégfürdő után késleltetett Reboots rendszert használunk.