Reboots GO LITE PANTS 2.0 vezérlőegység + lábzsák

659,18 EUR (799 EUR)

A Reboots Go Lite Pants 2.0 a legkisebb és legkönnyebb termék a regenerálónadrág kategóriából a piacon, amely a fenékre is kiterjed – kompromisszumok és a kívánt teljesítmény hiánya nélkül. Kollégájához, a Reboots Go Lite-hoz képest kifinomult átfedő kamrák rendszerrel van felszerelve, amely átnyúlik a farizmokon, és így rendkívül sima, teljes felületű lábmasszázst kínál.

Az új anyag, a nadrág karbon dizájnja és a három oldalsó cipzár, amely lehetővé teszi a jobb alkalmazkodást a lábak kerületéhez, a Reboots Go Lite Pants 2.0-t piacvezetővé teszi kategóriájában. A Go Lite Pants 2.0 4 légkamrával is rendelkezik, de mindegyik további három kamrából áll, ami még hatékonyabb masszázst tesz lehetővé. A Reboots alkalmazással is könnyen vezérelhető.

Akár 1,5 órás akkumulátor-élettartamának és mindössze 4,2 kg-os súlyának köszönhetően tökéletes és praktikus társ az otthoni pihenéshez. Mivel ez a GO kategória típusa, itt sem függsz a 220V-os csatlakozástól.

A 7 különböző programnak köszönhetően minden napra van valami – a kellemes izomlazítástól az intenzív masszázsig. Az egyes kamrák könnyen deaktiválhatók a lábak érzékeny területein. Ez a funkció csak az Újraindítások alkalmazáson keresztül vezérelhető. A 16 nyomási fokozaton keresztül választhat a gyengéd nyirokelvezetéstől az intenzív mélyizommasszázsig, akár 180 Hgmm-ig.

A teljes felületű kompresszió nagymértékben segíti lábainkat a sporttevékenység során felgyülemlett anyagcseretermékek eltávolításában, amelyek negatívan befolyásolják a regenerációt. A kompresszió fáradt izmokra gyakorolt ​​hatására csökkentjük a feszültséget, az izomfájdalmat és növeljük a mobilitást. A Reboots gyakori használatával jelentősen oxigenizáljuk és perfundáljuk a szervezet egészét, és ha jó minőségű ivási rendet követünk, akkor jelentős méregtelenítő hatást is elérhetünk.

UNI méret – belső lábhossz 99 cm-ig.

4 LÉGKAMRA

A kamrák levegővel vannak megtöltve, és így a teljes felületre felfelé irányuló kompressziót hoznak létre.

A farizmok átfedése

BEÁLLÍTHATÓ MÉRETEK

A három oldalsó cipzár lehetővé teszi a kerület méretének pontosabb beállítását.

3 PROGRAM

VEZÉRLÉS A REBOOTS MOBILALKALMAZÁS HASZNÁLATÁVAL

ÚJRATÖLTHETŐ TÍPUS

Az akkumulátor élettartama akár 1,5 óra, az alkalmazott nyomásszinttől függően.

A KAMRÁK EGYMÁST ÁTFEDŐ ELRENDEZÉSE

Ez a kamraelrendezési rendszer hozzájárul a lágyabb és részletesebb masszázshoz.

A KAMRÁK DEAKTIVÁLÁSA

Lehetővé teszi a fájdalmas helyek kihagyását.

A NYOMÁS AKÁR 180 Hgmm

UNIVERZÁLIS MÉRET

A legkisebbtől a belső lábhosszig 99 cm-ig.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a Reboots?

A Reboots regenerációs eszköz kompresszió által hullám masszázst biztosít a végtakoknak. Segít a terhelés közben felhalmozott metabolikus-hulladékanyagok (laktát, CK stb) gyorsabb kiürítésében.

Miért ne jegeljük a végtagjainkat használat előtt vagy után?

Jegelés hatására a végtagokban érrendszeri összehúzódás, az erek szűkülése történik, melynek hatására a vér áramlása a vénákban csökken, így a metabolikus-hulladékanyagok távozása lassul, ami nem megfelelő az izmok regenerálódásához terhelés után. Bár a krioterápia egy nagyon hasznos regenerációs típus, mégis inkább kisebb sérülések gyógyulási folyamatában vagy akár immunerősítés céljából használatos. A Reboots alkalmazásakor kerüljük ezt a módszert, viszont a két regenerációs lehetőség megfelelő kombinációját kifejezetten ajánljuk.

Milyen méretet válasszunk?

Reboots lábzsákok három méretben rendelhetőek:

 • M méretnél a lábszár belső hossza kevesebb mint 81cm
 • L méretnél a lábszár belső hossza 82 – 88 cm között van
 • XL méretnél  lábszár belső hossza 89cm vagy annál több
  Miért jobb a több kamra?

  Minél több kamra van a lábzsákban, annál alaposabb a regenerációs folyamat.

  Amit a szakemberek gondolnak

  Markus Rolli

  Győztes Ironman 70.3 Thailand 2017

  Rendszeresen használom a Reboots regenerációs eszközt megterhelő edzések után legyen az futás, kerékpár, úszás vagy erőedzés. Főként akkor, ha több edzésem van egy nap. Második vagy harmadik használat után lábaim érezhetően frissebbek. Nem beszélve arról, hogy regenerálódás közben akár a laptopomon is dolgozhatok, ezért ebből a szempontból még időhatékony is számomra.

  Manuela Zinsberger

  Az osztrák válogatott labdarúgója

  A Reboots remekül használható edzések vagy mérkőzések után. Nem kell alkalmazkodnom senkihez, bármikor és bárhol elvégezhetem a regenációt – akár tévénézés közben is.  Profi labdarúgóként fontos számomra, gyorsabban készenállok a következő mérkőzésekre főleg, ha egy héten akár több meccset is játszunk. Ez a Rebootsnak köszönhetően mindig adott.

  Johannes Lochner

  Négyesbob világ és európa bajnok

  Nagy segítségemre van a Reboots. Főként egy megerőltető sprint vagy erőedzés után fontos, hogy rövid időn belül fitt legyek és készen álljak a következő terhelésre.

  Információk és utasítások

  Találd meg a megfelelő méretű Reboots lábzsákot

  Reboots regenerációs készülék vásárlása mellett döntött? Milyen méretű lábzsákra van szüksége? Íme pár tanács a könnyebb választáshoz.

  Reboots felhasználói útmutató

  Fontos a Reboots Regeneration Pants megfelelő használata, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a regenerációs alkalmazás során. A Reboots felhasználói útmutató elmondja, mit kell tudnia az alkalmazás megfelelő konfigurálásához.

  A Reboots valóban valami rendkívüli eredményt hoz?

  Manapság a regenerációt továbbra is nagyon alábecsülik az edzési folyamatot és ennek következtében a teljesítmény részeként. Ezért össze szeretnénk foglalni a legfontosabb megállapításokat és tényeket az Reboots regeneráló nadrágról.