REBOOTS GO X

1 030,43 EUR (1 249 EUR)

„Xperience the future of recovery with the new Reboots Go X!“

A Reboots Go X fejlesztésének elképzelése az volt, hogy a sportolóknak szerte a világon egyedülálló és hatékony, egyéni igényekre épülő regenerációs rendszert kínáljunk, amely egyesíti a Reboots összes tudását a kompressziós masszázs és a műszeres nyirokelvezetés területén. Az eredmény a maximális szabadság, testreszabhatóság és könnyű használat a maximális teljesítmény feláldozása nélkül az új Reboots Go X modellel!

Se tömlők, se aljzatok, se extra cuccok. Az új AirX technológiának köszönhetően a Reboots Go X nem igényel tömlőrendszert, ezért korlátlan mozgásszabadságot kínál, könnyen fel- és levehető. A 1,5 órás akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően a Go X ideális társ edzőtáborokhoz, versenyekhez vagy sportszünetekhez.

A Reboots alkalmazás javítja a Reboots Go X felhasználói hozzáférését. A 16 átfedő légkamrában a maximális 180 Hgmm nyomás a Reboots alkalmazáson keresztül egyénileg szabályozható, így a regeneráció a lehető legnagyobb mértékben igazodik az egyéni igényekhez. A Reboots Go X szolgáltatásai egyedülállóak a piacon, és teljesen innovatívak!

Tapasztalja meg a regeneráció jövőjét az új Reboots Go X modellel!

Maximális rugalmasság és szabadság: Mondjon búcsút a bonyolult be- és leválasztású csöveknek és a bosszantó vezérlőegységeknek, és összpontosítson teljes mértékben önmagára, testére és teljesítményére. Marad a korlátlan szabadság és rugalmasság a hatékony regeneráció érdekében, bárhol és bármikor.

A 16 egyedileg állítható szivattyú egyedi lehetőségeket kínál a felhasználó igényeihez való alkalmazkodáshoz. Mindegyik pumpát külön vezérelheti a Reboots alkalmazáson keresztül, így eldöntheti, mire van szüksége szervezetének ma ahhoz, hogy holnap újra fitt legyen.

A Reboots Go X vezérlése a Reboots alkalmazáson keresztül páratlan kényelmet kínál és rendkívül egyszerű. Az okostelefonon keresztül könnyedén módosíthatja a beállításokat, szabályozhatja a tömörítési intenzitást és 8 különböző regenerációs program közül választhat.

Megtaláltad kedvenc beállításodat? Ezután egyszerűen mentse el későbbi használatra.

MINDEN LÁBAHOZ 8 KOMPRESSZIÓS KAMRA

8 masszázsprogram

180 mmHg NYOMÁS

1,5 órás akkumulátor kapacitás

mobilos alkalmazás

AirX TECHNOLÓGIA

minden kamra egyedi beállítása

A KAMRÁK EGYMÁST ÁTFEDŐ ELRENDEZÉSE

MÉRETTÁBLÁZAT                             

Méret Belső lábhossz Testmagasság
S/M 55 – 84 cm 150 – 180 cm
L > 85 cm 180 – 200 cm

 

Információk és utasítások

Találd meg a megfelelő méretű Reboots lábzsákot

Reboots regenerációs készülék vásárlása mellett döntött? Milyen méretű lábzsákra van szüksége? Íme pár tanács a könnyebb választáshoz.

Reboots felhasználói útmutató

Fontos a Reboots Regeneration Pants megfelelő használata, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a regenerációs alkalmazás során. A Reboots felhasználói útmutató elmondja, mit kell tudnia az alkalmazás megfelelő konfigurálásához.

A Reboots valóban valami rendkívüli eredményt hoz?

Manapság a regenerációt továbbra is nagyon alábecsülik az edzési folyamatot és ennek következtében a teljesítmény részeként. Ezért össze szeretnénk foglalni a legfontosabb megállapításokat és tényeket az Reboots regeneráló nadrágról.