Reboots One Pants vezérlőegység + lábzsák

733,43 EUR (889 EUR)

A Reboots One Pants egy inovatív regenerációs eszköz. A lábzsák nyolc kamrából áll, melyek a vezérlőegységen kiválasztott program alapján fokozatosan levegővel töltődnek meg, mely által nyomáshullám képződik. A hetedik és nyolcadik kamra az üllep részt is fedi, így a láb valamint az ülő izmok regenerációját is hatékonyan ellátja. Ez a teljes területű kompresszió elősegíti a teljesítmény során felhalmozódott metabolikus-szennyeződést (laktát, CK stb) kiürítését, mely lerakódása negatívan befolyásolja a regenerációt. De a Reboots nem csak a regeneráció felgyorsításában játszik fontos szerepet.

A fáradt izmokra gyakorolt nyomás hatására csökkentjük az izomban lévő feszültséget, esetleges izomfájdalmat, ami növeli az izmok elaszticitását, lazaságát, vérkeringést élénkít, illetve a nyirokrendszert is élénkíti. Mivel ez a regenerációs folyamat a test felét eléri, így a felfrissülés a teljes test, illetve közérzetünk is hasznosítja. Ebben a csomagban rendelhető lábzsákból csupán egy méret létezik, amely a 160-190cm testmagassággal rendelkezők számára megfelelő.

8 légkamra

Sűrített levegővel vannak feltöltve, és ezzel csúszómasszázs jön létre.

6 program

A kamrák egymást átfedő elrendezése

Ez a kamraelrendezési rendszer hozzájárul a lágyabb és részletesebb masszázshoz.

A kamrák deaktiválása

Lehetővé teszi a fájdalmas helyek kihagyását.

Három méret

M, L, XL – mindenki választhat.

6 PROGRAM

Az egyes programok grafikus megjelenítéséhez használja a képen található nyilakat.

Műszaki paraméterek

súly

5,7 kg

Kompresszor méretei

22 x 13,5 x 8,5 cm

Nadrág méretek

M, L, XL 

8 nyomásszint

30 – 240 mmHg

Alkalmazási idő

90 percig

A programok száma

6

Szállítási tartalom

Indítsa újra az ONE set, kézi, illesztőprogramot

Van kérdése?

Email: info@reboots.hu

Tel.: +36 30 151 85 33

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a Reboots?

A Reboots regenerációs eszköz kompresszió által hullám masszázst biztosít a végtakoknak. Segít a terhelés közben felhalmozott metabolikus-hulladékanyagok (laktát, CK stb) gyorsabb kiürítésében.

Miért ne jegeljük a végtagjainkat használat előtt vagy után?

Jegelés hatására a végtagokban érrendszeri összehúzódás, az erek szűkülése történik, melynek hatására a vér áramlása a vénákban csökken, így a metabolikus-hulladékanyagok távozása lassul, ami nem megfelelő az izmok regenerálódásához terhelés után. Bár a krioterápia egy nagyon hasznos regenerációs típus, mégis inkább kisebb sérülések gyógyulási folyamatában vagy akár immunerősítés céljából használatos. A Reboots alkalmazásakor kerüljük ezt a módszert, viszont a két regenerációs lehetőség megfelelő kombinációját kifejezetten ajánljuk.

Milyen méretet válasszunk?

Reboots lábzsákok három méretben rendelhetőek:

 • M méretnél a lábszár belső hossza kevesebb mint 81cm
 • L méretnél a lábszár belső hossza 82 – 88 cm között van
 • XL méretnél  lábszár belső hossza 89cm vagy annál több
  Miért jobb a több kamra?

  Minél több kamra van a lábzsákban, annál alaposabb a regenerációs folyamat.

  Amit a szakemberek gondolnak

  Markus Rolli

  Győztes Ironman 70.3 Thailand 2017

  Rendszeresen használom a Reboots regenerációs eszközt megterhelő edzések után legyen az futás, kerékpár, úszás vagy erőedzés. Főként akkor, ha több edzésem van egy nap. Második vagy harmadik használat után lábaim érezhetően frissebbek. Nem beszélve arról, hogy regenerálódás közben akár a laptopomon is dolgozhatok, ezért ebből a szempontból még időhatékony is számomra.

  Manuela Zinsberger

  Az osztrák válogatott labdarúgója

  A Reboots remekül használható edzések vagy mérkőzések után. Nem kell alkalmazkodnom senkihez, bármikor és bárhol elvégezhetem a regenációt – akár tévénézés közben is.  Profi labdarúgóként fontos számomra, gyorsabban készenállok a következő mérkőzésekre főleg, ha egy héten akár több meccset is játszunk. Ez a Rebootsnak köszönhetően mindig adott.

  Johannes Lochner

  Négyesbob világ és európa bajnok

  Nagy segítségemre van a Reboots. Főként egy megerőltető sprint vagy erőedzés után fontos, hogy rövid időn belül fitt legyek és készen álljak a következő terhelésre.

  Információk és utasítások

  Találd meg a megfelelő méretű Reboots lábzsákot

  Reboots regenerációs készülék vásárlása mellett döntött? Milyen méretű lábzsákra van szüksége? Íme pár tanács a könnyebb választáshoz.

  Reboots felhasználói útmutató

  Fontos a Reboots Regeneration Pants megfelelő használata, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a regenerációs alkalmazás során. A Reboots felhasználói útmutató elmondja, mit kell tudnia az alkalmazás megfelelő konfigurálásához.

  A Reboots valóban valami rendkívüli eredményt hoz?

  Manapság a regenerációt továbbra is nagyon alábecsülik az edzési folyamatot és ennek következtében a teljesítmény részeként. Ezért össze szeretnénk foglalni a legfontosabb megállapításokat és tényeket az Reboots regeneráló nadrágról.